Aktuellt

Vi har två jättegulliga tjejer som vi söker sina respektive fodervärdar

Dessa två flickor behöver omgående hitta sina nya för alltid hem/ familjer . Om ni / du tror att ni/ du är rätt personer/ person så ring mig, så att vi kan prata vidare.
Vi söker en fodervärd till våran underbara avelstik: Elielunds Darling "Dagmar"

Dagmar vill komma till dig som har mycket tid och kärlek att överösa henne med. Hon är våran härliga "gräddkola" som vi är väldigt noga med var hon hamnar. Du bör bo max.20 mil ifrån Vingåker. Om du tror att du är rätt person/ familj för henne, kontakta mig, så pratar vi vidare.
Vi har nu valpar som är födda 26 mars 2019 och planeras födas maj 2019!

Om allt går som planerat ser vi fram emot dessa kombinationer:

Valpar som är födda 26 mars

Valparna blir då leveransklara 21/5-2019. Färgerna på valparna kommer att kunna bli: röda, svartbrindle och brindle med vita tecken. Kommande valpars stamtavla finns här.

u.ELIELUNDS CUDDLING CHRISTINA "ELLIE"

e.FIRST REDPIED KING FRANSIMO BOHEMIA "SOFTIS"

Vid intresse kontakta gärna oss, helst via telefon.
Valpar som planeras födas i maj 2019

Valparna blir då leverans klara i början av juli (v. 27). Färgerna på valparna kommer att kunna bli: blå och bluefawn med vita tecken. Kommande valpars stamtavla finns här.

u.ELIELUNDS MUMSIGA MARIA "MIA"

e.KABOOM FOR ELIELUNDS SLADE CZECH "KABOOM"

Vid intresse kontakta gärna oss, helst via telefon.
Valpar som planeras födas i juni 2019

Valparna blir då leverans klara i början av augusti (v. 31). Färgerna på valparna kommer att kunna bli: brindle med vita tecken och eventuellt röda med vita tecken och dom blir alla dilutionsbärare för blått och bluefawn . Kommande valpars stamtavla finns här.

u.GARPENBORGS "ODETTE"

e.ELIELUNDS BRIGHT BAAL "KIBA"

Vid intresse kontakta gärna oss, helst via telefon.
Nu har årets Kennelträff gått av stapeln!

I år hade vi Kennelträffen den 13 September 2015 i Strängnäs tillsammans med härliga kennel Yamazakura's. Vi hade en mycket trevlig dag med mysiga hundar och deras ägare och olika aktiviteter. Se här
Ny avdelning för valpköparnas aktiviteter med sina hundar!

Hit kan ni som har en ”Elielundare” skicka in foto/n med information om vad ni har varit i väg och gjort. Så som kurser, utställningar, agility, lydnad, spår, MH, BPH m.m. Skickas på min mail: shjorth@elielunds.se

Detta kommer så småningom att ligga under fliken: I farten
Tjo ho!! Hipp Hurra för våra Kennelresultat på Rasspecialen i Gränna 5/7-2014!!!

Vilken helg, med sol trevlig samkväm och härliga resultat för Kennel Elielunds!


Resultaten:

Elielunds Zofistikerade Zäta: Bästa hanvalp 4-6 månader och BIM i Valpklassen 4­6 månader.Elielunds Zansade Zabrina: Bästa tikvalp 4-6 månader och BIR + även BEST IN SHOW VALP.I Avelsklassen fick Crudha Geal Triuchan, "Stripe" 3:e placeringen i BEST IN SHOW.Ellie­Lund, "Ellie": Excellent, CK och 3:e placering i konkurrensen i Juniorklassen med 55 stycken tikar.Elielunds Pepita i Rutan ”Disela”: Excellent.Elielunds Willy Wonka ”Zion”: Very good i Juniorhane klassen med en mycket fin kritik.Elielunds Wilda Westa ”Bonnie”: Very good med en mycket fin kritik i Juniortik klassen.Tack alla mina underbara valköpare och uppfödarvänner och vänner för att ni gör mitt liv mera händelserikt <3 Jag älskar er och denna ras, Staffordshire Bullterrier och kommer att göra vad jag kan för att bygga och forma den efter bästa tänkbara förmåga för att fortsätta att var den mest älskvärda hund man kan tänka sig <3
Till toppen av sidan