Avelshanar

KABOOM FOR ELIELUNDS SLADE CZECH "Kaboom"

Blåfawn med vita tecken


Reg. nummer: SE48666/2014


L2HGA: gen clear

HC: gen clear

Ögonlyst: UA

HD: B/C

ED: 0/0

BPH: Genomfört, godkänd skott


Han kan med rätt tik lämna blå och blåfawn färgade valpar. Dock kommer alla valpar efter Kaboom att bära på dillutionsanlag, dvs dom kan med rätt partner i sin tur lämna blå och blåfawn färgade valpar.

Kaboom har fått H2-kullen med Elielunds Xtravaganta Xara "Maja". Kaboom har fått två kullar med Garpenborg's Wendy "Wendy", F2-kullen och I2-kullen. Kaboom fick J2-kullen med Elielunds Yppiga Yra "Yra". Kaboom fick valpar med Elielunds Argumenterande Agnes den 8/2-2017. "Kaboom" har också fått två kullar hos Kennel Hagen House och han har även fått en kull hos Kennel Källhagens. Vi är så glada att även en av Finlands äldsta kennlar: Dinah-Mite har en kull efter Kaboom. Kaboom har två kullar med Elielunds Darling Dagmar Kaboom har en kull med Elielunds Musiga Maria "Mia".

Kaboom är tillgänglig i avel för lämpliga tikar.


Stamtavla


e. Albermarbull Blue Divine

u. Quentin Felicity Cheer




FIRST REDPIED KING FRANSIMO BOHEMIA "SOFTIS"

Röd Pied


Reg. nummer: SE58942/2016


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BEAR TEST: 100% Hörande


Softis är en jätte trevlig och social kille som verkligen gillar folk och hundar. Han tycker om att spåra och träna, , MTB har blivit hans grej, han gillar verkligen den tränings formen. Vi söker en fodervärd till Softis. Han behöver ett aktivt och kärleksfullt hem. Om du tror att du skulle kunna vara rätt familj/ person för honom, så kontakta oss, så berättar vi mera om vad vi söker för hem till finaste pojken. Han lever tillsammans med Qamile och derras underbara familj. Vi tycker att Softis har en mycket intressant och spännande stamtavla, och ser fram emot att följa honom och hans avkommor i vår avel. Softis har med Garpenborgs Odette fått valpar och har även kullar hos kennel SKEEAS, Staffelinds, The Shadow Angels, Gessiegårdens, Mollybolejon och Källhagens. Softis har fått kullar med Elielunds Älvlika Älfi "Ellie", Elielunds Cuddling Christina "Ellie" och Elielunds Innovativa Inger "Lady".

Softis är tillgänglig i avel för lämpliga tikar.


Stamtavla


e. Ch. Dazmarnic Two Socks From Country Lo

u. Expensive Love Fransimo Bohemia




Librus Sama Slodycz "Jego"

Röd med vita tecken


Reg. nummer: SE40984/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA


"Jego" är en härlig kille som är med husse på jobbet där han charmar alla. Han är en balanserad och väldigt cool, med en mycket bra stam. Vi ser fram emot hans kommande avkommor. Jego har en kull hos kennel SKEEA's och kennel Garpenborg's.


Stamtavla


e. Vanger Bull African Howard

u. Vanger Bull Death Sentence




Elielunds Bright Baal "Kiba"

Brindle m vita tecken


Reg. nummer: SE44501/2015


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

Pen Hipp: vä: 0.38 hö: 0.48

ED: 0/0

Ögonlyst: UA


Kiba är en fin kille som bor i Stockholm med sin familj. Han går på hunddagis där hans bästa kompis är en glad Staffekille. Han är okomplicerad och glad med härlig energi. Kiba har en kull hos kennel SKEEA's. Garpenborg's Socker är planerad att paras med Elielunds Bright Baal "Kiba", valpar väntas om allt går bra till november 2020, med leverans i januari 2021. Färgerna på valparna kommer att kunna bli: röda med vita tecken, brindle med vita tecken kommande valpars stamtavla finns här


Stamtavla


e. Garpenborg's Kungason

u. Ellie-Lund



VOLVO Sama Slodycz

Blå


Reg. nummer: SE42115/2019


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA


Volvo är en underbar kille som bor "hemma" hos oss. Han är framåt och super glad, en riktig spillevink med härlig energi. Vi hoppas mycket på honom. Hans pappa "Piro" är livstids kvalificerad till Crufts!! Volvo har en kull med Elielunds Sötnosen Sara. Om allt går som det ska planeras valpar med Elielunds Uppriktiga Unni till i september 2020 med leverans i november 2020. Färgerna på valparna kommer att bli: blåbrindle med vita tecken och brindle med vita tecken. Kommande valpars stamtavla finns här. Om allt går som det ska planeras valpar med Zabbya Blue Fransimo Bohemia "Bonnie" till i oktober 2020 med leverans i december 2020. Färgerna på valparna kommer att bli:blåbrindle med vita tecken. Kommande valpars stamtavla finns här


Stamtavla


e. Ch.PL-LT, JCh.LT Sandastaff Piro at Sama Slodycz at bullscaff

u. Ch.PL Hera Sama Slodycz





Royce Sama Slodycz "Roy"

Blå m vita tecken


Reg. nummer: SE56629/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0


Roy bor med två toppen tjejer, och ett litet svart "lakritstrollen" staffetjejen Ezther, en mycket aktivitet och härlig familj. Roy har en kull med Elielunds Nippertippan Nancy och en med Elielunds Cuddling Christina "Ellie". Roy är parad med Elielunds Roliga Robin "Semlan", valpar väntas i vecka 24 i Juni 2020, med leverans ca. vecka 32 i Augusti 2020. Färgerna på valparna kommer att kunna bli:blåbrindle med vita tecken, svartbrindle med vita tecken, brindle med vita tecken, alla valparna kommer att bära på dillution dvs kommer att själva kunna lämna blåa valpar. Kommande valpars stamtavla finns här.


Stamtavla


e. You're Yoker At Sama Slodycz Harpagon (FCI) at bullscaff

u. Arya Sama Slodycz




Elielunds Poetiska Peter "Izor" (Kommande)

Blåbrindle


Reg. nummer: SE17487/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BPH: Genomfört, godkänd skott


Izor lever ett härligt liv i hop med sin familj, mycket kärlek och bus finns det plats för.


Stamtavla


e. Garpenborg's Zoltan

u. Elielunds Darling Dagmar




Till toppen av sidan