Avelshanar

KABOOM FOR ELIELUNDS SLADE CZECH "Kaboom"

Blåfawn med vita tecken


Reg. nummer: SE48666/2014


L2HGA: gen clear

HC: gen clear

Ögonlyst: UA

HD: B/C

ED: 0/0

BPH: Genomfört, godkänd skott


Han kan med rätt tik lämna blå och blåfawn färgade valpar. Dock kommer alla valpar efter Kaboom att bära på dillutionsanlag, dvs dom kan med rätt partner i sin tur lämna blå och blåfawn färgade valpar.

Kaboom har fått H2-kullen med Elielunds Xtravaganta Xara "Maja". Kaboom har fått två kullar med Garpenborg's Wendy "Wendy", F2-kullen och I2-kullen. Kaboom fick J2-kullen med Elielunds Yppiga Yra "Yra". Kaboom fick valpar med Elielunds Argumenterande Agnes den 8/2-2017. "Kaboom" har också fått två kullar hos Kennel Hagen House och han har även fått en kull hos Kennel Källhagens. Vi är så glada att även en av Finlands äldsta kennlar: Dinah-Mite har en kull efter Kaboom. Kaboom har en kull med Elielunds Darling Dagmar Kaboom har en kull med Elielunds Musiga Maria "Mia".

Kaboom är tillgänglig i avel för lämpliga tikar.


Stamtavla


e. Albermarbull Blue Divine

u. Quentin Felicity Cheer
FIRST REDPIED KING FRANSIMO BOHEMIA "SOFTIS"

Röd Pied


Reg. nummer: SE58942/2016


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BEAR TEST: 100% Hörande


Softis är en jätte trevlig och social kille som verkligen gillar folk och hundar. Han tycker om att spåra och träna, , MTB har blivit hans grej, han gillar verkligen den tränings formen. Vi söker en fodervärd till Softis. Han behöver ett aktivt och kärleksfullt hem. Om du tror att du skulle kunna vara rätt familj/ person för honom, så kontakta oss, så berättar vi mera om vad vi söker för hem till finaste pojken. Han lever tillsammans med Qamile och derras underbara familj. Vi tycker att Softis har en mycket intressant och spännande stamtavla, och ser fram emot att följa honom och hans avkommor i vår avel. Softis har med Garpenborgs Odette fått valpar och har även kullar hos kennel SKEEAS, Staffelinds, The Shadow Angels, Gessiegårdens och Mollybolejon. Softis har fått kullar med Elielunds Älvlika Älfi "Ellie", Elielunds Cuddling Christina "Ellie" och Elielunds Innovativa Inger "Lady".

Softis är tillgänglig i avel för lämpliga tikar.


Stamtavla


e. Ch. Dazmarnic Two Socks From Country Lo

u. Expensive Love Fransimo Bohemia
Royce Sama Slodycz "Roy"

Blå m vita tecken


Reg. nummer: SE56629/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0


Roy bor med två toppen tjejer, och ett litet svart "lakritstrollen" staffetjejen Ezther, en mycket aktivitet och härlig familj. Roy har en kull med Elielunds Nippertippan Nancy och en med Elielunds Cuddling Christina "Ellie". Roy är planerad att para: Elielunds Roliga Robin "Semlan", valpar väntas i så fall om allt går bra till Juni 2020, med leverans i Juli/Augusti 2020. Färgerna på valparna kommer att kunna bli:blåbrindle med vita tecken, svartbrindle med vita tecken, brindle med vita tecken, alla valparna kommer att bära på dillution dvs kommer att själva kunna lämna blåa valpar. Kommande valpars stamtavla finns här.


Stamtavla


e. You're Yoker At Sama Slodycz Harpagon (FCI) at bullscaff

u. Arya Sama Slodycz
Chapmeek Charlie Chaplin "Charlie" (Kommande)

Svartbrindle & vit


Reg. nummer: SE46357/2013


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: A/A

ED: 0/0


Jag kommer att låna in finaste Charlie i från Ozkagården's Kennel, och vi ser verkligen fram emot kommande parning mellan Elielunds Darling Dagmar Valpar väntas om allt går enligt planerna till april/maj 2020, färgerna på valparna kommer att kunna bli: svartbrindle med vita tecken, brindle med vita tecken och röda med vita tecken, stamtavla på kommande valpar finns här.


Stamtavla


e. Herodotus A Friend In Me By Chapmee

u. Chapmeek Lady Gaga
Elielunds Poetiska Peter "Izor" (Kommande)

Blåbrindle


Reg. nummer: SE17487/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BPH: Genomfört, godkänd skott


Izor lever ett härligt liv i hop med sin familj, mycket kärlek och bus finns det plats för. Izor är planerad att paras i april 2020, med Elielunds Kramgoa Kerstin "Alice", kommande valpars stamtavla: finns här.


Stamtavla


e. Garpenborg's Zoltan

u. Elielunds Darling Dagmar
Till toppen av sidan