Avelshanar

KABOOM FOR ELIELUNDS SLADE CZECH "Kaboom"

Blåfawn med vita tecken


Reg. nummer: SE48666/2014


L2HGA: gen clear

HC: gen clear

Ögonlyst: UA

HD: B/C

ED: 0/0

BPH: Genomfört, godkänd skott


Han kan med rätt tik lämna blå och blåfawn färgade valpar. Dock kommer alla valpar efter Kaboom att bära på dillutionsanlag, dvs dom kan med rätt partner i sin tur lämna blå och blåfawn färgade valpar.

Kaboom har fått H2-kullen med Elielunds Xtravaganta Xara "Maja". Kaboom har fått två kullar med Garpenborg's Wendy "Wendy", F2-kullen och I2-kullen. Kaboom fick J2-kullen med Elielunds Yppiga Yra "Yra". Kaboom fick valpar med Elielunds Argumenterande Agnes den 8/2-2017. "Kaboom" har också fått två kullar hos Kennel Hagen House och han har även fått en kull hos Kennel Källhagens. Vi är så glada att även en av Finlands äldsta kennlar: Dinah-Mite har en kull efter Kaboom. Kaboom har en kull med Elielunds Darling Dagmar Kaboom har en kull med Elielunds Musiga Maria "Mia".

Kaboom är tillgänglig i avel för lämpliga tikar.


Stamtavla


e. Albermarbull Blue Divine

u. Quentin Felicity Cheer
FIRST REDPIED KING FRANSIMO BOHEMIA "SOFTIS"

Röd Pied


Reg. nummer: SE58942/2016


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BEAR TEST: 100% Hörande


Softis är en jätte trevlig och social kille som verkligen gillar folk och hundar. Han tycker om att spåra och träna, , MTB har blivit hans grej, han gillar verkligen den tränings formen. Vi söker en fodervärd till Softis. Han behöver ett aktivt och kärleksfullt hem. Om du tror att du skulle kunna vara rätt familj/ person för honom, så kontakta oss, så berättar vi mera om vad vi söker för hem till finaste pojken. Han lever tillsammans med Qamile och derras underbara familj. Vi tycker att Softis har en mycket intressant och spännande stamtavla, och ser fram emot att följa honom och hans avkommor i vår avel. Softis har med Garpenborgs Odette fått valpar och har även kullar hos kennel SKEEAS, Staffelinds, The Shadow Angels, Gessiegårdens och Mollybolejon. Softis har fått kullar med Elielunds Älvlika Älfi "Ellie", Elielunds Cuddling Christina "Ellie" och Elielunds Innovativa Inger "Lady".

Softis är tillgänglig i avel för lämpliga tikar.


Stamtavla


e. Ch. Dazmarnic Two Socks From Country Lo

u. Expensive Love Fransimo Bohemia
Royce Sama Slodycz "Roy"

Blå m vita tecken


Reg. nummer: SE56629/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0


Roy bor med två toppen tjejer, och ett litet svart "lakritstrollen" staffetjejen Ezther, en mycket aktivitet och härlig familj. Roy har en kull med Elielunds Nippertippan Nancy och en med Elielunds Cuddling Christina "Ellie".


Stamtavla


e. You're Yoker At Sama Slodycz Harpagon (FCI) at bullscaff

u. Arya Sama Slodycz
Chapmeek Charlie Chaplin "Charlie" (Kommande)

Svartbrindle & vit


Reg. nummer: SE46357/2013


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: A/A

ED: 0/0


Jag kommer att låna in finaste Charlie i från Ozkagården's Kennel, och vi ser verkligen fram emot kommande parning mellan Elielunds Darling Dagmar Valpar väntas om allt går enligt planerna till april/maj 2020, färgerna på valparna kommer att kunna bli: svartbrindle med vita tecken, brindle med vita tecken och röda med vita tecken, stamtavla på kommande valpar finns här.


Stamtavla


e. Herodotus A Friend In Me By Chapmee

u. Chapmeek Lady Gaga
Librus Sama Slodycz "Jego" (Kommande)

Röd med vita tecken


Reg. nummer: SE40984/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BPH: Genomfört, godkänd skott


Den här vackra killen har vi stora framtids förhoppningar på. Han är en glad och kul kille som lever ett händelserikt och spännande liv i sin familj. Librus har en kull hos kennel SKEEAS. Librus är planerad att paras i mars 2020, om allt går som planerat blir det valpar i maj 2020, med leverans i Juli 2020. Librus kommer att paras med: Elielunds Qvinnliga Qamile "Qamile" Valparna väntas bli röda. ALLA valparna kommer dock att bära på dillusion, dvs kan som vuxna lämna blåa och bluefawn valpar med rätt partner. Stamtavla för kommande valpar finns här.


Stamtavla


e. Vanger Bull African Howard

u. Vanger Bull Death Sentence
Elielunds Poetiska Peter "Izor" (Kommande)

Blåbrindle


Reg. nummer: SE17487/2018


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BPH: Genomfört, godkänd skott


Izor lever ett härligt liv i hop med sin familj, mycket kärlek och bus finns det plats för. Izor är planerad att paras i april 2020, med Elielunds Kramgoa Kerstin "Alice", kommande valpars stamtavla: finns här.


Stamtavla


e. Garpenborg's Zoltan

u. Elielunds Darling Dagmar
ELIELUNDS BRIGHT BAAL "Kiba"(KOMMANDE)

Brindle m vita tecken


Reg. nummer: SE44501/2015


L2HGA: Genclear

HC: Genclear

Pennhip: Höger: 0.38 + Vänster: 0.58

ED: 0/0

Ögonlyst: UA

BPH: genomfört, godkänt skott


Kiba är en jätte snäll och trevlig kille, som lever med sin familj i Stockholm. Han går på hunddagis om dagarna och är glad och positiv med sina kompisar där. Husse tränar och lever ett skönt liv med Kiba både i stan och på landet. Kiba har en kull hos kennel SKEEAS. Kiba är även pappa till vår kommande avelshane: Skeeas Bad Boy, som vi söker fodervärd till. Bad Boy är leverans klar den 3/1-2020. Om du tror att du skulle kunna vara rätt familj/ person för honom, så Kontakta oss så berättar vi mera om vad vi söker för hem till finaste pojken. Bad Boys stamtavla, se här. Kiba är planerad att paras med Elielunds Sötnosen Sara "Sara", valpar väntas i så fall om allt går bra till April 2020, med leverans i Juni 2020, kommande valpars stamtavla finns här.


Stamtavla


e. Multi Champion Garpenborg's Kungason

u. Ellie-Lund
Till toppen av sidan