Uppfödningen

Min uppfödning befinner sig i Vingåker, Södermanland. Uppfödningen är registrerad i Svenska Kennelklubben och jag är som uppfödare även ansluten till Svenska Staffordshire Bullterrier Klubben. Jag har en lång erfarenhet med hundar, jag har både arbetat med hundar och varit medlem i Svenska Blå Stjärnan sedan elva års ålder.

Min första närmare bekantskap med Staffordshire Bullterriers fick jag när träffade på Carlo Nordin, Atomkraft, som kom förbi med sina hundar hos en gemensam bekant. Det var dom underbaraste, gladaste och positivaste hundarna som jag någonsin träffat. Jag blev tagen med storm av dessa livsälskande hundar, som nu är en stor del av mitt liv.

Mitt mål är att föda upp sunda, friska och trevliga hundar som matchar de nya krav som ställs på hundarna i vårt moderna samhälle. Jag strävar efter att MH-beskriva (mentalbeskriva), L2-HGA och HC-testa alla avelsdjur. Alla valpar levereras med känd L2HGA-status.

Jag värnar naturligtvis om mina valpköpare som givetvis får ett gratis medlemskap i Svenska Staffordshire Bullterrier Klubben. Jag håller kontakt med alla mina valpköpare och ger stöd, råd och hjälp efter behov.


Till toppen av sidan