Uppfödningen

Uppfödningen är registrerad i Svenska Kennelklubben. Jag är som uppfödare även ansluten till Svenska Staffordshire Bullterrier Klubben. Jag har en lång erfarenhet med hundar, och har både arbetat med hundar och varit medlem i Svenska Blå Stjärnan sedan elva års ålder.

Min första närmare bekantskap med Staffordshire Bullterriers fick jag när träffade på Carlo Nordin, som kom förbi med sina hundar hos en gemensam bekant. Det var dom underbaraste, gladaste och positivaste hundarna som jag någonsin träffat. Jag blev tagen med storm av dessa livsälskande hundar, som nu är en stor del av mitt liv.

Mitt mål är att föda upp sunda, friska och trevliga hundar som matchar de nya krav som ställs på hundarna i vårt moderna samhälle. Jag strävar efter att mina valpköpare gör BPH-beskrivning ( Beteende- och personlighetsbeskrivning hund) eller MH-beskrivning (mentalbeskrivning) på sina hundar. Önskar också att mina valpköpare HD, ED röntgar och ögonlyser sina hundar. Målet är att alla avelsdjur har en känd L2-HGA och HC status, är HD och ED röntgade och Ögonlysta, har ett genomfört BPH eller MH. Alla valpar levereras med känd L2HGA-status.

Jag erbjuder mina valpköpare att ge stöd, råd och hjälp efter önskat behov, med den hund som ni köpt i från oss. Som jag brukar säga till mina valpköpare, "- jag är bara ett samtal bort, så ring mig om ni behöver min hjälp".


Till toppen av sidan