I farten

Ny avdelning för valpköparnas aktiviteter med sina hundar!

Hit kan ni som har en ”Elielundare” skicka in foto/n med information om vad ni har varit i väg och gjort. Så som kurser, utställningar, agility, lydnad, spår, MH, BPH m.m. Skriv lite kort vad ni har gjort, var och när + skicka med ett foto.
BPH I NYKVARN DEN 15/9-2018
BPH I NYKVARN DEN 29/8-2015

Klicka på bilden för att få fram fler fotonBPH I NYKVARN DEN 7/6-2015

Den 7/6-2015 hade vi ett BPH tillsammans med Shiba Kenneln Yamazakuras. Det var en mycket trevlig tillställning, även om det var lite blåsigt och kallt. Här kommer lite foton på hundar från Elielunds kennel och deras mattar och hussar.

Klicka på bilden för att få fram fler fotonTjo ho!! Hipp Hurra för våra Kennelresultat på Rasspecialen i Gränna 5/7-2014!!!

Vilken helg, med sol trevlig samkväm och härliga resultat för Kennel Elielunds!


Resultaten:

Elielunds Zofistikerade Zäta: Bästa hanvalp 4-6 månader och BIM i Valpklassen 4­6 månader.Elielunds Zansade Zabrina: Bästa tikvalp 4-6 månader och BIR + även BEST IN SHOW VALP.I Avelsklassen fick Crudha Geal Triuchan, "Stripe" 3:e placeringen i BEST IN SHOW.Ellie­Lund, "Ellie": Excellent, CK och 3:e placering i konkurrensen i Juniorklassen med 55 stycken tikar.Elielunds Pepita i Rutan ”Disela”: Excellent.Elielunds Willy Wonka ”Zion”: Very good i Juniorhane klassen med en mycket fin kritik.Elielunds Wilda Westa ”Bonnie”: Very good med en mycket fin kritik i Juniortik klassen.Tack alla mina underbara valköpare och uppfödarvänner och vänner för att ni gör mitt liv mera händelserikt <3 Jag älskar er och denna ras, Staffordshire Bullterrier och kommer att göra vad jag kan för att bygga och forma den efter bästa tänkbara förmåga för att fortsätta att var den mest älskvärda hund man kan tänka sig <3

Till toppen av sidan