Avelstikar

Elielunds Darling "Dagmar"

Blåfawn med vita tecken


Reg. nummer: SE12363/2016


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA, (Distichiasis)

BPH: genomfört


Dagmar är en vänlig, glad, framåt och mysig individ. . Dagmar har valpar med Garpenborg's Zoltan och Kaboom for Elielunds Slade Czech "Kaboom".


Stamtavla


e. Victory Blue Felicity Cheer, ”Victor”

u. Garpenborg's Odette




Elielunds Nippertippan Nancy

Blåfawn med vita tecken


Reg. nummer: SE34115/2017


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: B/B

ED: 0/0

Ögonlyst: UA, , (Distichiasis)

BPH: genomfört, godkänd skott


Stamtavla


e. Victory Blue Felicity Cheer, ”Victor”

u. Garpenborg's Zara "Lily"




Elielunds Kramgoa Kerstin "Alice"

blåbrindle m vita tecken


Reg. nummer: SE15488/2017


Alice bor med sin härliga familj och sin Staffe kompis "Nanna" Nanna är planerad att paras med Elielunds Poetiska Peter "Izor", valpar väntas i så fall om allt går bra till December 2019, med leverans i Februari 2020, kommande valpars stamtavla finns här .


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: C/C

ED: 0/0

Ögonlyst: UA


Stamtavla


e. Kaboom For Elielunds Slade Czech

u. Elielunds Argumenterande Agnes




Elielunds Qvinnliga Qamile "Qamile"

Blue fawn vita tecken


Reg. nummer: SE30613/2018


Qamile bor med sin Staffekompis Wendy i en härlig familj, där det finns plats för skoj, stim och mycket kel. Hon är riktigt muskelpaket som inte bangar för något. Qamile har fått börja på att spåra vilket hon verkligen gillar.


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: B/C

ED: 0/0

Ögonlyst: UA


Stamtavla


e. Victory Blue Felicity Cheer

u. Garpenborg's Zara




Elielunds Roliga Robin "Selma"

Pied


Reg. nummer: SE17412/2018


Selma bor med sin mumsiga familj, är ofta på husvagnssemester.Hon överöses med kärlek och mycket mys. Selma tränas även tillsammans med familjen när dom kör MTB, hon är en riktigt duktig "springare", med bra kondition och fina muskler.


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: B/C

ED: 0/0


Stamtavla


e. FIRST REDPIED KING FRANSIMO BOHEMIA "SOFTIS"

u. Garpenborg's Odette




Elielunds Cuddling Christina "Ellie"

Svartbrindle m vita tecken


Reg. nummer: SE10506/2016


Ellie bor hos sin härliga familj, mycket aktivitet, där hon är mycket älskad. Ellie är planerad att paras i september 2019, med Royce Sama Slodycz "Roy" , valpar väntas om allt går enligt planerna till november 2019, stamtavla på kommande valpar finns här.


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: C/C

ED: 0/0

Ögonlyst: UA


Stamtavla


e. Rolex Of Ambassador Sun

u. Elielunds Znöbruna Zmilla




Zabbya Blue Fransimo Bohemia "Bonnie"

Blå m vita tecken


Reg. nummer: SE47646/2018


Bonnie bor med sina underbara familj där hon får mycket kärlek och härliga utflykter, när matte jobbar är hon med på jobbet i den anrika Studion: True Tattoo.


L2HGA: genclear

HC: genclear

HD: B/C

ED: 0/0


Stamtavla


e. Bluedogcity I'm Prince Blue J.r

u. Emergence Brake Fransimo Bohemia




In Memoriam

Question of Time with Valdatocks, "Pepita" (In Memoriam)

Brindel med vita tecken


L2HGA: clear

HC: clear

MH: Känd mentalstatus


Pepita var en Spansk Import, med mor Christaff Live and Let Die, "Cassi" och far Champion Days of Thunder at Crossguns, "Pompy", farfar Champion Valglo Casanova at Crossguns. Jag importerade henne för att få en utökad bred i min avel och ville med henne även hjälpa till med att få "nytt blod". Pepita var en väldigt feminin, social och positiv tik, med väldigt välmeriterade föräldrar, Pappan Champion Days of Thunder at Crossguns, "Pompy" blev 2004 rankad till nummer 2 av årets bästa junior-Staffordshire Bullterrier i Storbritanien, han exporterades till Spanien men har dock varit rankad nummer 3 bästa avelshund 2007 och rankad nummer 7 bästa avelshund 2006 (båda gångerna i Storbritanien). Farfar Champion Valglo Casanova at Crossguns blev 2003 och 2004 rankad till årets bästa Stafford Bullterrier i Storbritanien och som bästa avelshund har han i Storbritanien rankats som nummer 3 2003, nummer 2 2004, nummer 1 2005 (årets bästa avelsstaffe), nummer 3 2006 och nummer 7 2007. Pepita fick G-kullen i början av Augusti 2008, sin I-kull den 29/8-2009, sin L-kull den 17/3 2010 samt sin P-kull den 24/7-2011.


Pepita som var en solstråle och stor glädje både för mig och sin familj, kommer att vara mycket saknad. Hon var mycket älskad och omtyckt av sina "människobarn" en riktig Nannydog <3

e. Champion Days of Thunder at Crossguns, "Pompy"

u. Christaff Live and Let Die, "Cassi"

ee. Champion Valglo Casanova at Crossguns




Elielunds Enigma, "Elli" (In Memoriam)

Röd med vita tecken


L2HGA: clear

HC: clear

MH: Känd mentalstatus


Elli var vår coola princessa, en vacker och stabil tik med rödhåringarnas charm. Hon fick O-kullen. Vi saknar dig, vår vackra tjej.


e. Dont-Turn-Me-Red D'Esparreguera, "Max"

u. Mastino's Unique Dream, "Unni"




Atomkraft Desert Storm, "Sombra" (In Memoriam)

Klicka på bilden för att få fram fler foton

Brindel m vita tecken


Vår bästa "Sombra" Atomkraft Desert Storm vandrat vidare ♥

Vi tackar dig som har funnits för oss i nästan hela 14 härliga år. Du kom till familjen när Hanna var 13 år, Timothy 9 år och Oliver 4 år, vilken glädje vi kände ♥ . Du var busig och aktiv och värdens keligaste.

Men många var dina upptåg i unga år ;-) Vem kan glömma den kvällen som du och Newton "drog en repa" tvärs över Gotland, efterlystes av Polisen och på Radion för att sedan glada i hågen dyka upp hos ett gäng arbetande Karlar :-) Allt gick bra som tur var…

Du har flyttat med mig och familjen på alla ställen vi har bott på med början på Gotland sen Hammar, Julita och slutligen Vingåker där även Love blev en i gänget när du var 6 år "ung".

Du har givit liv till 4 kullar valpar. Det var början på min kennel så du har med andra ord varit Stammodern i Elielunds Kennel. I från C-kullen sparades Elielunds Cindy Lauper "Freja" och vidare från henne blev det Elielunds Fame "Flisan" som har givit tre döttrar vidare i kenneln Elielunds Kate Karamell, Elielunds Karin Kossa "Pippi" och Elielunds Queen Quiller "Qinnie". Sista generationen efter dig som nu är unga och som vi väntar på med stor spänning är Elielunds Snorkfröken "Signe", Ellie-Lund "Ellie" och Elielunds Vettiga Valdis "Stella". Genom dina nya generationer lever du vidare, vår finaste Sombra ♥

Man kan med lätthet säga att du var snällheten personifierad. Du har aldrig krökt ett hår på någon med hunds eller med katts rygg. Du var bara så snäll, snällast av snällaste ♥

Vi tackar dig nu för din underbara tid på jorden bästaste, bästaste Sombra ♥ ♥ ♥

Vila i fridfulla moln, med goda köttben, musiga köttstekar och sköna sovplatser!

Vi älskar dig, för alltid ♥


Till toppen av sidan